måndag 1 juni 2009

Läger o ny kamera

I helgen var det läger på klubben, jag "skrotade" omkring där från morgon till kväll, fixade lite mat till kamraterna som dom åt med god aptit, det är alltid lika roligt att hjälpa till.

Ett bra tillfälle för mig att testa min nya kamera, jag satt på klubben förra veckan och skröt om att jag köpt mig en Nikon men när jag kom hem och kollade var det visst en Canon, det är väl jag i ett nötskal, dålig koll på saker och ting...... men den funkar iallafall, har aldrig fotat så mycket som jag gjort den här helgen, i går kväll när jag kollade så hade jag tagit över 500 bilder..... det var bara en bråkdel som var vettiga men skam den som ger sig så småningom lär jag väl mig.

Här är några.....










Det är inte lätt att hålla still eländet men efter ett par tusen bilder till så kanske det går bättre, skoj är det hur dom än blir.
Kompisen Öz åkte med mig hem på lördag kväll så han fick sova gott i en säng,
varmt och trångt var det men den finns väl inget mysigare än att dela binge med en jycke.......




4 kommentarer:

Hon som har en Nikon sa...

Hi hi, jag tror inte att du är skyldig till alla korten som "blev skapliga" den översta tror jag att de är jag som tagit med din kamera.

Britt m flock sa...

Skrota? Jag tycker att du var i arbete mest hela tiden. Maten var superb! Tack!

Anonym sa...

Jättetrevliga foton, som är roliga att titta på. Är det en systemkamera du har tagit dem med? - Kramar från oss i beardis-flocken

Anna-Karin sa...

Canon Carin! ;-)
Och efter vad jag har hört (och läst) så hade du en stor del i att brukshelgen blidde så himskelans bra som den blev!

KRAM -ses snart, och då du!
/A-K